Hei, meillä on Twitter: @ProvencePetite, tulehan kuulolle mm. Turun puodin elävistä aukiolajoista!

Taas vietämme kesää remontin keskellä - yllätys, yllätys!

Kodinhoitohuone alkaa hahmottua


Niin siinä vain kävi jälleen, että remontin aikataulut venyvät ja paukkuvat. Tällä hetkellä ollaan jo 28 päivää myöhässä remontin alkuperäisestä loppumispäivästä. 

Sinisilmäisiä kun olemme, emme tietenkään tehneet töistä sovittaessa minkään sortin ehtoa siltä varalta että työ ei olisikaan valmis kuten sovittu. Koskas sitä nyt remontti voisi viivästyä! Täällä sitä nyt sitten taas yskitään pölyjä keuhkoista tämä kesä. 

Nooh, täytyy tähän tietysti myös lisätä, että toki töihin on tullut muutama muutos ja osittain miehet korjailevat myös edellisen työnsä jälkiä, joten ihan koko pitkä venähdys ei sentään ole silkkaa hitautta. Osin heille oli tullut virhearviointeja sen suhteen miten kauan tietyt toimenpiteet veisivät aikaa. Mm. harras toiveemme siitä, että pojan huoneen kauniin muotoinen katto vain kevyesti korjattaisiin sen sijaan että kipsilevyllä uudelleen rakennettaisiin tuottikin miehille roimasti pään vaivaa. Hommaan taisi mennä moninkertaisesti aikaa kipsilevyvaihtoehtoon verrattuna. Mutta kaunis katosta tuli, totta vie! Olemme enemmän kuin tyytyväiset alkuperäistä myötäilevään lopputulokseen! 

Olen sentään jo päässyt vähän sisustamaankin puolivalmiita tiloja. Se on hommassa paras juttu! Samaten tässä remontin valmistumista odotellessa muutamat auttamattoman tummat vanhat huonekalutkin ovat uudistuneet maalipensselin avulla. Kivaa! 

Vanhat romanttiset yöpöydät maalattuina
Nämä kaksi yöpöytää olivat entisessä elämässään supertummia, nuo herttaiset puuhun kaiverretut kukkaset piiloutuivat niin tehokkaasti tummanruskeaan pohjaan että niitä tuskin havaitsi.

Nyt tarvittaisiin oikeastaan enää lasilevyt alahyllyille ainakin. Näyttää siltä, että sellaiset noissa pöydissä on joskus ollut. Itse asiassa näyttää tarkemmin tarkasteltuna siltä, että pöydät ovat saattaneet olla päällekäin eli neljähyllyinen pikkukaluste. Joku joskus sahannut välipuut jaloiksi ja nyt ovat siis yöpöytiä :) 

 


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun