Tervetuloa Turun puotiin Puistokatu 8. Palvelemme aina kun ovet ovat avoimina sekä ajanvarauksella <3 p. 040 7203581 / Katariina :)

Stressinlievitystä uuvahtaneelle

 

Herra kantaa olallaan väsynyttä
No, perhe-elämässä alkoi tapahtua niin kummallisia, että minäpä pistin pään pensaaseen eli oliivipuuhun ja aloitin unelmoimaan. Asiat ovat nyt senlaatuisia kuin ovat, ei ne nyt murhettimalla parane. Itkut on itkettu tältä erää ja rukoukset kaikuvat monien ystävien avulla Herran kaikkivaltiaan korviin, joten ei kun bensaa unelmaliekkeihin ja menoksi! Tässähän tämä kriisiaika meneekin sutjakasti unelmahöyryissäni! Ehtivät aivot vähän toipua. 

Niin sitä ihmisen pää kääntyy, talo jonka jo torjuimme taannoin, alkoikin minua nyt tässä elämäntilanteessa uudelleen kiinnostaa ja nyt lähtikin sitten mielikuvitus lentoon, vaikka luulin jo että ei ennen kesää ainakaan jaksa yhtään mitään uutta revohkaa. Niin uupunut olen ollut kaikenmaailman asioista. 

Rauhoittelen nyt vähän, kyse ei ole mistään perheen hajoamisesta enkä pysty olemaan aktiivisesti avuksikaan tässä vaiheessa, joten päätä voin tässä vaiheessa päiväunikseni pistellä pensaaseen. Ja sitähän minä teen! 

Tämä talo oli meidän mielestämme "hävettävän suorasukainen" kun siellä kävimme. Lomakoneeksi sitä kutsuimme. Emme pitäneet, kun olimme ihastuneet toiseen joka oli romanttisempi, vehreämpi ja kotoisampi.

Sittemmin olen tullut toisiin ajatuksiin kun emme tuota ensimmäistä sitten uskaltaneet hankkia sen huonon kunnon vuoksi. Nyt tuntuukin siltä, rehellisesti asiaa katsoessa, että tämä talo kyllä vastaa paremmin meidän mahdollisuuksiimme ja jaksamiseemme. Eli vaikuttaa helppohoitoiselta. Ei nurmea, ei niittyä, ei juuri mitään muuta kuin vankka kivirakenteinen talo tönöttämässä tontillaan, jyrkällä rinnetontillaan, siinä pulikointiallas, parkkipaikka ja eipä paljoa muuta. Päälle kymmenen oiivipuuta näyttää olevan sentään noilla kuivilla terassoinneilla. Käännät avainta lukossa ja kaikki on valmiina, lähdet talosta, suljet ovet ja ikkunaluukut, no problem. Sillä selvä. Kuin huoneisto, mutta kuitenkin talo. 

Noh, ei tämä tällä ole selvä. Mies vielä empii sen suhteen suostuuko tähän tönöön. Minulla on vielä työsarkaa talon eri puolien houkuttelevassa esittelyssä siis. Ja sitten se pikkujuttu, että talo pitää myös jollakin metodilla rahoittaa. Haahaa!

Tuli se sitten ostettua tai ei. Tämä on ollut ihanaa päiväunelmointia vaikeiden aikojen keskellä. Kiitos tästä. On helpottavaa päästä välillä pois välittömästä ympäristöstään omiin mielikuvitusseikkailuihin! Kunpa näkisin tästä ihanaa unta yöllä...viimeaikoina en ole kyllä muistanut uniani lainkaan paitsi sellaisen erikoisen yksityiskohdan jostain unesta, että nimemme oli Le Bible eikä Le Bihan :D  

Herra kantaa olallaan väsynyttä, puolikuollutta. Kiitos Herralle! Oli taloa tai ei. Herra on ja pysyy. Siitä lähdetään ja siihen palataan, aina. Aamen.

Kopsasin kuvan netistä erään keskustelupalstan lomasta. Ikoni saattaa olla juuri ja juuri sellainen, josta ei kukaan kehtaa vaatia tekijänoikeuksia. Otan moitteet vastaan jos joku tietää paremmin!

 

 

 


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun