Tervetuloa Turun puotiin Puistokatu 8. Palvelemme aina kun ovet ovat avoimina sekä ajanvarauksella <3 p. 040 7203581 / Katariina :)

Uusi kotikylämme Provencessa on korkattu!

Uusi kotikylämme Provencessa

Uusi kotimme on nyt vihdoin avannut ovensa meille! Jihhuuuuuuuhhh! Se tapahtui sittenkin! 

Tämä uusi kotitalomme sijaitsee minimaalisen pienessä provencelaiskylässä, Alpes Maritimesin alueella. Asustamme nyt vieläkin pikkuruisemmassa kylässä kuin meidän taannoinen ranskankotimme! Kyllä, se on mahdollista :D Tämän pienempää kylää on vaikea löytää.

Kuten niin monet tämän alueen vanhat kylät, tämäkin sijaitsee jyrkässä vuorenrinteessä. Rinne antaa Välimerelle eli suunnilleen etelään ja kylää suojaa Alppeihin päätyvän esivuoren pohjoiseen kohoava rinne ja sen laajat luonnonsuojelualueeksi luokitellut metsät. Ilma on puhtoista, näkymät hulppeat ja korkealla sijaitsevalla tontilla yksityisyys taattua.

Kävelyetäisyydellä sijaitsevan pikkukylän palvelut rajoittuvat pariin vaatimattomaan, lähes uinuvalta vaikuttavaan majoitusliikkeeseen, lilliputtimaiseen sympaattiseen nuoren mukavan pariskunnan pyörittämään valintamyymälään, lämminhenkiseen ja eläväiseen perinteiseen lounasravintolaan, pormestarin toimistoon, kirkkoon ja sen sellaiseen perusasiaan. Autolla tai bussilla pääsee sitten sentään nauttimaan laajemmista palveluista noin 5 min päässä kylästä.

Uusi kotitalomme katselee ylärinteestä oliivipuiden lomasta kylän keskustaa kohden. Kylästä kumpuaa meille kirkonkellojen kaunis ja sielua virvoittava sointi! 

Välimerellisessä puutarhassamme, tuoksuvien timjamimättäiden lomassa ammottavien lukuisten pikkumonttujen perusteella päättelemme, että toisinaan tästä kylän ja talomme takaa alkavasta metsäerämaasta puutarhaan saattaa eksyä villisika tai parikin, ja senkin olemme jo huomanneet, että myös kauniit peurat käyskentelevät aivan aidan takana lähimetsässä. Tiedä sitten mitä muuta villiä luontoa metsä pihaamme tulee tuottamaan!

Jos Herra suo, tähän maisemaan kasvamme, lähiyhteisöön sitoudumme ja näille rinteille vie matkamme tulevaisuudessakin. 

Näkymä uudelta talotamme kylän ylle ja Välimerelle
Herra ohjatkoon elämäämme tässä uudessa osoitteessamme ja tuokoot eteemme, vieraiksemme sekä elämäämme tässä provencelaiskylässä juuri niitä asioita ja ihmisiä, joita Hän parhaaksi näkee. 

Herran haltuun <3

Lämpimin ajatuksin - kiitollisuudesta pyörryksissä ja pää muuttolaatikoissa,

Katariina

 

 


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun