Bonjour! Tervetuloa Provencen lämpimiin tunnelmiin :) Jos sinulle tulee kysyttävää, otahan yhteyttä Katariinaan p. 040 7203581

La Petite Provencen ihmiset

Puodin taustalla on Provencesta nauttiva ja siitä inspiraatiota ja virkistystä saava viisihenkinen perhe joista aktiivisesti puotia pyörittävät Katariina ja Anna. Eva ja Andy toimivat it-tukenamme ja meidän "pikkuinen" Oliverimme tekee sitten enemmän taustatukea.


Tervetuloa tutustumaan meihin ja ajatuksiimme, ajanviettoomme Provencessa myös blogimme kautta! 

   

 

 

 

 

 

 

 Katariina
Olen innostuvainen ja "ongelmaksi saakka" ideoita pursuava kolmen lapsen äiti, joista nuorimmalle toimin työn ohella myös omaishoitajana. Omasta mielestäni olen kotiäiti, mutta jotenkin nyt vain päätynyt hommailemaan muutakin... :D 

Pääkoulutukseltani olen arkkitehti, mutta taustallani on montaa sorttia koulutusta ja kurssitusta sekä työkokemusta, kuten esim. kaupalliset opinnot sekä kerran aloitetut suunnattoman kiinnostavat teologian opinnot jotka jäivät olosuhteiden pakosta kesken. 

Tämä Ranskan tunnelmiin keskittyvä vaihteleva yrittäjäelämä tuntuu sopivan elämäntilanteeseeni kuin nenä päähän. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna
Anna, meidän nuori tumma "ranskattaremme", auttelee kaupalla ja palvelee teitä Turun puodissa, Anna myös postittaa pakettejanne sekä kehittelee tulevia yhdessä Katariinan kanssa valikoiden sekä suunnitellen tuotehankintoja.

Anna on viettänyt vapaa-aikaansa etelä-Ranskassa sekä sukujuurillaan Ranskan Bretagnessa jo kuusivuotiaasta ja sinne on hinku yhä edelleen, etenkin Provencen lämpimiin kauniisiin maisemiin.

Nähdään puodilla <3 

Takaisin alkuun