Ihana, että löysit tiesi La Petite Provenceen! Jos sinulle tulee kysyttävää, soittele minulle! Katariina <3 p. 040 7203581

La Petite Provencen ihmiset

Puodin taustalla on Provencesta nauttiva ja siitä inspiraatiota ja virkistystä saava Katariina.

Tervetuloa tutustumaan minuun, ajatuksiini sekä ajanviettooni Provencessa myös blogini kautta! 

   

 

 

 

 

 

 

 

Katariina

Olen innostuvainen ja ideoita pursuava kolmen lapsen äiti, joista nuorimmalle toimin työn ohella myös omaishoitajana.  

Pääkoulutukseltani olen arkkitehti, mutta taustallani on montaa sorttia koulutusta ja kurssitusta sekä työkokemusta, kuten esim. kaupalliset opinnot, hiukan ravintola-alan esimieskurssitusta, taidekursseja sekä kerran aloitetut suunnattoman kiinnostavat teologian opinnot jotka jäivät olosuhteiden pakosta kesken. 

Tämä Ranskan tunnelmiin keskittyvä vaihteleva yrittäjäelämä tuntuu sopivan minulle kuin nenä päähän. Tunnen olevani kotonani niin Etelä-Ranskassa kuin Suomen Turussakin. 

Tarjoan myös sisustusapua kädestä pitäen iloiseen, elämänmakuiseen ja yksilölliseen kodin sisustukseesi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna

Anna, meidän nuori tumma "ranskattaremme" jolla on aitoa bretagnelaisverta Ranskasta suonissaan, auttelee kaupalla ja palvelee teitä Turun puodissa. Anna myös postittaa pakettejanne sekä kehittelee innolla tulevia yhdessä Katariinan kanssa valikoiden sekä suunnitellen tuotehankintoja.

Anna tuntee Ranskan toiseksi kodikseen ja onkin viettänyt lomiaan etelä-Ranskassa sekä sukujuurillaan Ranskan Bretagnessa alkaen jo ennen kouluikäänsä. Sinne on hinku yhä edelleen, niin Provencen lämpimiin kauniisiin maisemiin, kuin Pariisin ihanaan kaupunkiromantiikkaankin.

Tulehan juttelemaan meille, nähdään La Petite Provencessa ja vaihdetaan ajatuksia aina niin ihanasta Ranskasta <3

Takaisin alkuun