Bonjour! Tervetuloa pikku-Provencen lempeisiin tunnelmiin <3 Soitahan minulle, jos Sinulle tulee kysyttävää. Olen mielelläni Sinulle avuksi! p. 040 7203581 / Katariina

La Petite Provencen ihmiset

Puodin taustalla on Provencesta nauttiva ja siitä inspiraatiota ja virkistystä saava Katariina.

Tervetuloa tutustumaan minuun, ajatuksiini sekä ajanviettooni Provencessa myös blogini kautta! 

   

 

 

 

 

 

 

 

Katariina

Olen innostuvainen ja ideoita pursuava kolmen lapsen äiti, joista nuorimmalle toimin työni ohella myös omaishoitajana.  

Pääkoulutukseltani olen arkkitehti, mutta taustallani on montaa sorttia muutakin koulutusta ja kurssitusta sekä työkokemusta, kuten esim. kaupalliset opinnot, hiukan ravintola-alan esimieskurssitusta, taidekursseja sekä kerran aloitetut suunnattoman kiinnostavat teologian opinnot jotka jäivät olosuhteiden pakosta kesken. 

Tämä Ranskan tunnelmiin keskittyvä ja ihanasti vaihteleva yrittäjäelämä tuntuu sopivan minulle kuin nenä päähän. Tunnen olevani kotonani niin Etelä-Ranskassa kuin Suomen Turussakin ja ennen kaikkea rakastan palvella teitä, ihanat asiakkaani.

Tarjoan myös sisustusapua kädestä pitäen iloiseen, elämänmakuiseen ja yksilölliseen kodin sisustukseesi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna

Anna, meidän nuori tumma "ranskattaremme" jolla virtaa aitoa ranskalaista bretagnelaisverta suonissaan, auttelee kaupalla. Anna myös kehittelee innolla tulevia yhdessä Katariinan kanssa valikoiden sekä suunnitellen tuotehankintoja niin Suomessa kuin Ranskankin päässä.

Anna tuntee Ranskan toiseksi kodikseen ja onkin viettänyt lomiaan etelä-Ranskassa sekä sukujuurillaan Ranskan Bretagnessa jo ennen kouluikäänsä. Sinne on hinku yhä edelleen, niin Provencen lämpimiin kauniisiin maisemiin, kuin Pariisin ihanaan kaupunkiromantiikkaankin.

Ryhdy juttusille, tavataan La Petite Provencessa ja vaihdetaan ajatuksia kauneudesta sekä tietysti aina niin ihanasta Ranskasta <3 

Katariina p. 040 7203581

Takaisin alkuun