Bonjour! Puoti valmistautuu palvelemaan Sinua ihanin lisävoimin. Toistaiseksi verkkokauppa on sen vuoksi suljettu, mutta ilmoitan heti, kun pääsemme taas toimittamaan tuotteita ja varasto on päivitetty ajan tasalle. Iloiset terveiset Provencen joulukuun auringosta :) p. 040 7203581 / Katariina

Mas Angelina B&B ja villa

Tervetuloa vieraakseni Provencen lumoaviin maisemiin Speracedeksen provencelaiseen pikkukylään

Tarjoan peti ja puuro -majoitusta paikallisena ystävänäsi tai lomavuokralle koko taloa Ranskankodissani Mas Angelinassa eteläisessä vuorenrinteessä vanhan oliivitarhan keskellä. 

Talossani on kolme makuuhuonetta, uima-allas, parkkipaikka kahdelle autolle, takka ja ilmastointi makuuhuoneissa. Sisätilat ovat vielä osin remontoimatta, mutta  tunnelma on suloinen ja maisemat ovat sitäkin henkeäsalpaavammat ja ulottuvat aina Välimerelle saakka. 

B&B 55€/hlö/yö 

Suosittelen vuokra-autoa tai omaa autoa, sillä siten pääset mukavimmin perille ja pääset tutkimaan ympäristöä vapaasti.

Autottomat B&B-asiakkaat voin noutaa esim. Grassen asemalta tai lentokentältä sopimuksen mukaan. Paikallisbussi kuljettaa naapurikyliin sekä Grasseen talon läheltä. 

Alpes Maritimesissa, Provencessa ja Rivieralla löytyy ihastuttavaa puuhaa ja katsottavaa kaikkina vuodenaikoina. Joulunalusaika on tunnelmallinen ja iloinen runsaine jouluvalokoristeluineen kaikkialla, kesä luonnollisesti tuoksuva, aurinkoinen ja ihanan lämpöinen kaskaiden sirityksineen ja tuoksuvine laventeleineen. Syys jatkuu pitkään lämpimänä ja kevät taas alkaa oivallisen varhain. Aina on ihanaa! 

Huom. Mas Angelina viettää talvikautta 22-23 remontoiden ja muissa hommissa. Kevään tullen taas katsotaan, mitä on kehitetty talven aikana :) 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos loma talollani kiinnostaa Sinua! Kerron todella mielelläni lisää p. 040 7203581/Katariina

Takaisin alkuun