Bonjour, Huomio rakkaat asiakkaat, varasto käy pienellä kesäreissulla: tilaukset jotka saapuvat 3.-11.6. postitetaan 12.6. lähtien! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Mas Angelina B&B ja villa

Mas Angelina Katariinan b&b Provencessa

Tervetuloa vieraakseni Provencen lumoaviin maisemiin aitoon provencelaiseen kukkulakylään!

Mas Angelina Katariinan b&b Provencessa

Tarjoan peti ja puuro -majoitusta paikallisena ystävänäsi ja myöhemmin lomavuokralle koko taloa Ranskankodissani Mas Angelinassa eteläisessä vuorenrinteessä Esi-Alpeilla, vanhan oliivitarhan keskellä. 

Talossani on kolme makuuhuonetta, uima-allas, parkkipaikka kahdelle autolle, takka ja ilmastointi makuuhuoneissa. Sisätilat ovat vielä osin remontoimatta, talonväki rempsuista, mutta  tunnelma on rento ja suloinen ja etenkin maisemat ovat sitäkin henkeäsalpaavammat ja ulottuvat aina Välimerelle saakka. 

B&B 55€/hlö/yö 

Suosittelen vuokra-autoa tai omaa autoa, sillä siten pääset mukavimmin perille ja pääset tutkimaan ympäristöä vapaasti.

Autottomat B&B-asiakkaat voin noutaa esim. Grassen asemalta tai lentokentältä sopimuksen mukaan. Paikallisbussi kuljettaa naapurikyliin sekä Grasseen talon läheltä. Grassesta taas kulkee niin juna kuin super-edullinen bussikin ihan rannikon moniin kaupunkeihinkin. 

Mas Angelina Katariinan b&b Provencessa
Alpes Maritimesissa, Provencessa ja Rivieralla löytyy ihastuttavaa puuhaa ja katsottavaa kaikkina vuodenaikoina. Joulunalusaika on tunnelmallinen ja iloinen runsaine jouluvalokoristeluineen kaikkialla, kesä luonnollisesti tuoksuva, aurinkoinen ja ihanan lämpöinen kaskaiden sirityksineen ja tuoksuvine laventeleineen. Syys jatkuu pitkään lämpimänä ja kevät taas alkaa oivallisen varhain. Aina on ihanaa! 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos loma talollani kiinnostaa Sinua!
Kerron todella mielelläni lisää p. 040 7203581/Katariina :)

Katariina Mas Angelina b&b
Nähdään Provencessa <3

Takaisin alkuun