Bonjour, Tervetuloa Provencen keväisiin tunnelmiin! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Mas Angelina Bed and Breakfast Katariinan kaverina <3


Bonjour ystävä rakas <3 

Olen avannut Provencen kotini ovet teille naisreissaajat ja pariskunnat. Tervetuloa luokseni majoittumaan kotioloihin minun vieraakseni peti ja puuro -tyyliin vierashuoneeseeni! 

Kotini Provencessa, Mas Angelina, sijaitsee korkealla etelään Välimerelle katsovalla vuorenrinteellä ja tarjoaa Sinulle upeat maisemat, joissa rentoutua ja virkistyä.

Taloni seisoo pikkuruisen provencelaisen Speracedeksen kylän ylärinteessä. Kylän palveluihin voit kävellä nauttimaan suloisesta ja eläväisestä ruokaravintola-pubista joka tarjoaa lounasta ja kesällä myös päivällistä. Kylässä palvelee myös pieni sievä valintamyymälä sekä viikoittainen tori ja iltaisin pizza-auto. Bussilla pääset näppärästi naapurikyliin, Grasseen ja sieltä myös eteenpäinkin. 

Minulla on kaksi vierashuonetta joihin kumpaankin mahtuu vedettävään parisänkyyn kaksi henkilöä. Talo on hieman vielä remontin tarpeessa ja suunnitelmissa on järjestää jokaiselle makuuhuoneelle omat ihanat kylpytilat, mutta toistaiseksi jaamme kylppärit ja wc:t. Nekin ovat hiukan jo aikaa nähneet, joten tarvitset hitusen huumoria ja joustavuutta viipyessäsi Mas Angelinassa. 

Mas Angelina seisoo oman pienen oliivitarhansa keskellä välimerellisten terassointien ja kasvien ympäröimänä. Talossa on kesäkaudella uima-allas käytettävänäsi jonka lisäksi voit nauttia Neurosonic-patjan stimuloivasta ja rentouttavasta hoidosta. Tarjoan lisäksi mahdollisuutta pohtia elämääsi ja saada asioita järjestykseen ratkaisukeskeisen valmennuksen keinoin, jos sinusta tuntuu, että olisi mukava palata kotiin uusin eväin. 

Mas Angelinassa heräät välimerelliseen upeaan aamuun kelissä kuin kelissä ja pääset todistamaan joka-aamuista upeaa auringonnousun näytelmää ikuisesti vaihtelevin maalauksellisin panoraamanäkymin. Koskaan ei ole toista samanlaista aamua kuin juuri tänään!

B&B Mas Angelina tarjoaa paikallisen aamiaisen ja loppupäivän Sinulla on mahdollisuus käyttää keittiötä tai valita lukuisista lähikylien suloisista ravintoloista ruokailupaikkoja. Joskus voidaan kokata vaikka yhdessäkin! 

Opastan Sinua oikein mielelläni paikalliseen elämään, palveluihin ja aarteisiin. Tarjoan kyytiä, ostosreissuja, kirppariretkiä jne. sopimuksen mukaan. Annan Sinulle rauhaa tai juttuseuraa, mitä kulloinkin tarvitset <3

Talossa asumme me, minä ja usein paikalla on myös jo aikuinen down-poikani Oliver. Palvelemme Sinua mielellämme ja autamme kaikessa mahdollisessa, jotta lomasi olisi niin unelmainen kuin suinkin! 

Toisinaan vuokraan koko taloakin viikko kerrallaan. Tällöin käytettävänäsi on kolme makuuhuonetta ja koko talo puutarhoineen. 

Soita ja kysy lisää tai lähetä minulle sähköpostia, WhatsAppia tms. Kerron enemmän kuin mielelläni Sinulle lisää tulevasta lomastasi Provencessa ja Mas Angelinassa <3

Lämpöisin, aurinkoisin terveisin, 

Katariina
p. 040 7203581
masangelina.holiday@gmail.com


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun