Bonjour! Tervetuloa nauttimaan ja tekemään ihania löytöjä! Soitahan minulle, jos Sinulle tulee kysyttävää. Olen mielelläni Sinulle avuksi! p. 040 7203581 / Katariina

Coucou, arvoisat asiakkaamme <3 Aukiolomuutoksia

Aukiolo La Petite Provence Turussa

 

Palvelemme verkossa normaalisti 24/7

Toistaiseksi kivijalkamyymälämme Turussa Puistokatu 8:ssa palvelee teitä tuulikaappinoudoin sekä kotiinkuljetuksin. Kuljetamme myös lahjat Turussa lahjansaajan ulko-ovelle. 

Myymälässämme on sen verran heikko ilmanvaihto, että päätimme pitää ovet kiinni jonkin aikaa, sillä emme tahdo asettaa ketään alttiiksi tässä kummallisessa tilanteessa jossa me kaikki joudumme elämään. Jos tahdot nähdä jonkin tuotteen livenä myymälässä/ovella/ulkopuolella, ota yhteyttä, niin järjestetään asia kyllä! 

Jos sinulle tulee mieleen tapoja, joilla voisimme palvella sinua paremmin, kerrohan meille! Jos sinulla on yritys ja tahtoisit tehdä yhteistyötä jollain tavalla, olemme pelkkänä korvana! Nämä ajat kutsuvat meitä käyttämään mielikuvitustamme :) 

Kaikkea ihanaa uutta on varastot taas pullollaan, tervetuloa selailemaan ja innostumaan oman kodin ihanuudesta! Meiltä löydät myös valloittavia lahjoja ystäväville <3 

Jos tulee kysyttävää, kysyhän minulta, autan enemmän kuin mielelläni! 

Iloisin syysterveisin ja sinun käytettävissäsi :)  

Katariina 

p. 040 7203581

Takaisin alkuun