Bonjour! Puoti on uudistustauolla. Sisustusuunnitteluapu toimii ja voit ottaa minuun yhteyttä, niin päästään luomaan Sinulle ihanaa kotia, työpaikkaa, mökkiä tai liiketilaa <3 Teen myös tulevaisuuteen suuntautuvia ja voimaannuttavia valmennuksia niille, jotka ovat valmiita ottamaan ohjat käsiinsä ja puuttumaan oman hyvinvointinsa suuntaan positiivisesti! Sinussa on jo kaikki vastaukset. Minä vain autan Sinua pompauttamaan ne esille nautittaviksesi :) Provence Créations pyykkikristallituotanto on vauhdissa ja nyt voimme tarjota tätä ihanaa tuotetta jälleenmyyntiin laajemmin! Ota pian yhteyttä, jos tahdot mukaan myyjärinkiimme! p. 040 7203581 / Katariina

Kaikkea ihanaa uutta syksyyn sekä eriskummalliset aukioloajat!

La Petite Provencen aukioloajat syksyllä 2020

 

Tavaraa on tullut La Petite Provenceen niin reippaaseen tahtiin, että oksat pois :D 

Lisäilemme uutuuksia jatkuvasti niin kivijalkamyymälään kuin verkkokauppankin. 

Kuten meille on tyypillistä, erät ovat pieniä ja yksilöllisiä, mutta siitä huolimatta tiettyjä suosikkeja tilaamme kerta toisensa jälkeen aina vain lisää. Käyhän katsomassa ovatko omat suosikkisi saaneet varastontäydennystä tai voit kysyä Katariinalta suoraankin p. 040 7203581. 

Ps. Kivijalkamyymälämme Turussa on 31.8. - 4.9. suljettuna, vaikka verkkokauppa pyörii normaalisti. Sen jälkeen 7.9. lähtien olemme kivijalassa jälleen tavattavissa, mutta johtuen Katariinan erityiskoululaislapsen aikatauluista sekä virustilanteen kuuntelusta, palvelemme hyvin vaihtelevin aukioloajoin.

Kun olet tulossa meille kivijalkaostoksille, suosittelemme kysymään Katariinalta etukäteen josko oltaisiin paikalla, ettei sinulle tule pettymystä ovella jo ollessasi! Mielellämme järjestämme sinulle sopivia aikoja tulla käymään ja tekemään ihania hankintoja. 

Tullessasi meille kivijalkaan, otathan huomioon, että myymälässä on käytössä kasvomaskit sekä käsidesi kera turvaetäisyyksien ja maksimiasiakasmäärän 2-3 asiakasta kerrallaan. Näin pidämme toisistamme ja läheisistämme huolta <3 

Kaunista ja iloista syksynalkua kaikille! 

Katariina ja Anna

 

Takaisin alkuun