Bonjour! Puoti on uudistustauolla. Sisustusuunnitteluapu toimii ja voit ottaa minuun yhteyttä, niin päästään luomaan Sinulle ihanaa kotia, työpaikkaa, mökkiä tai liiketilaa <3 Teen myös tulevaisuuteen suuntautuvia ja voimaannuttavia valmennuksia niille, jotka ovat valmiita ottamaan ohjat käsiinsä ja puuttumaan oman hyvinvointinsa suuntaan positiivisesti! Sinussa on jo kaikki vastaukset. Minä vain autan Sinua pompauttamaan ne esille nautittaviksesi :) Provence Créations pyykkikristallituotanto on vauhdissa ja nyt voimme tarjota tätä ihanaa tuotetta jälleenmyyntiin laajemmin! Ota pian yhteyttä, jos tahdot mukaan myyjärinkiimme! p. 040 7203581 / Katariina

<3 Sinun kokemuksesi on tärkeintä!

Ajankohtaisuutiset, Pioninkukka, kangaskukka La Petite Provence

Bonjour, Rakas Asiakas  <3 

Nyt tulee La Petite Provenceen uutta ovista ja ikkunoista joka rintamalla!

Kesäuutuuksien lisäksi La Petite Provencen sivustokin tarjoaa uusia kokemuksia: nyt saat tuotesuosituksia ja tarjolla on uusia tuoteryhmiä.

Tilaamiasi tuotteita pakataan nyt myös uudella varastolla, uusien apulaisten voimin. 

Sinun kokemuksesi on tärkein! 

Kerrohan minulle, miten asiointi La Petite Provencessa mielestäsi sujuu, olemmeko onnistuneet, onko paketin avaaminen miellyttävä kokemus? Näyttääkö paketti mukavalta?

Voit halutessasi jakaa kokemuksesi myös sen suhteen, onko sivuston selaaminen Sinulle vaivatonta, löydätkö etsimäsi. Ehkä Sinulla on mielessä  jotain kivaa, jota toivoisit saavasi La Petite Provencen valikoimiin?

Mikä Sinua harmittaa ehkä ja mitä toivoisit sivustoltamme, jotta se palvelisi Sinua parhaiten?

Ihan kaikki kokemukset ovat tervetulleita!

Voit kertoa mielipiteesi Sinulle sopivalla tavalla, lomakkeellamme, tekstarina, sähköpostilla (katariina (at) lapetiteprovence.fi) tai vaikka soittamalla p. 040 7203581/Katariina.

Toivotan Sinulle iloisia viihtyisiä hetkiä La Petite Provencen parissa!
Toivottavasti löydät kaikkea ihanaa niin itsellesi kuin ystävillesikin <3

Jos tarvitset apua, pyydä sitä suoraan minulta! Autan oikein mielelläni Sinua! 

Aurinkoisin kesäterveisin,

Katariina <3

p. 040 7203581

 

Takaisin alkuun