Bonjour, Huomio rakkaat asiakkaat, varasto käy pienellä kesäreissulla: tilaukset jotka saapuvat 3.-11.6. postitetaan 12.6. lähtien! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Sielukas sisustus, mitä se voisi olla? Tehdäänkö yhdessä?


Sisustus-blogi, Katariinan sisustuspalvelu
Tuntuuko siltä, että kotonasi on paljon rakasta, jotain joka lähtöön tai muuten vain tuntuu, että sisustus junnaa paikoillaan vaikka toivoisit oman näköisen kauniin ja inspiroivan kodin? 

Sisustuslehtien kodit ovat kauniita, mutta ne ovat joidenkin muiden koteja. Ne ovat myös siivottuja persoonasta ja arjesta. Niitä kopioimalla päädyt todennäköisesti asumaan haavekuvassa, johon elämä ei oikein mahdu mukaan, kuva joka ei ehkä sittenkään kauneudestaan huolimatta näytä sinulta, ainutlaatuiselta sinulta. 

Lähdepä mukaani pohtimaan sitä, miten koti olisi kaunis koti, jossa tuntuu ja näkyy sinun oma minäsi, sinun historiasi, tunteesi, toiveesi ja tavoitteesikin ehkä. Koti, joka tukee sinun kasvuasi ja jaksamistasi ja joka edustaa sinun persoonallista tyyliäsi ja vastaa kauneudenkaipuuseesi, niin arjessa kuin juhlassa. 

Oletko valmis muutokseen, askel askeleelta, tunnustellen, kuulostellen ja makustellen? Välillä rohkeaa, toisinaan lempeää, omaa menneisyyttäsi tulevaisuuden toiveisiisi peilaten. 

Tule mukaan kerroksellisen sisustuksen tielle, jolla minäkään en vielä tiedä tarkalleen, mihin päädymme :) 

Sisustuspalvelun avaustarjous:

Jos tahdot blogin vinkkien lukemisen lisäksi henkilökohtaisia sisustusneuvoja, käsi-kädessä tapahtuvan palveluni kautta, ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva tapa käydä läpi juuri sinun toiveitasi. 

Tarjoan beta-vaiheen henkilökohtaista neuvontapalvelua testinä. Palvelen sinua kartoittamalla tilanteesi kyselylomakkeella, puhelinsoitolla yms. ja lopuksi esitän ehdotuksia kotisi iloksi muutamin esimerkein sinulle sähköpostitse ja puhelimitse. 

Tarjoan palvelua näin alkuun veloituksetta pieniin yhden huoneen kohteisiin sekä täsmäkysymyksiisi. Toivon vastapalvelukseksi palautetta palvelustani sekä mahdollisia ennen-jälkeen kuvien julkaisuoikeuksia. Toivottavasti tämä sopii sinulle <3 

Tämä palvelu on tarjolla kaikille muutoshaluisille iloisen sisustuksen ystäville! Tässä vaiheessa autan ja opin myös sinulta, miten voisin palvella parhaiten.

Ota Sisustus-Bestiksen kädestä kiinni, niin saat sisustussilmäni käyttöösi ja minä saan testattua idiksiäni siitä, miten palvelen sinua ja asiakkaitani jatkossa parhaiten! 

Voin palvella rajallista määrää asiakkaita kerrallaan, joten otahan heti yhteyttä jos tahdot kokeilla Sisustus-Bestistä :)

Kaikki tyylit ja tyylittömyydet sopivat pohjaksi sielukkaalle kerrokselliselle kodinsisustukselle! Itse asiassa, sekamelskasta syntyy jopa ehkä paras soppa :)

Pidätän oikeuden muuttaa näitä luonnostelemiani ehtoja ilman erityistä ilmoitusta. Mutta jotenkin näin se tulee menemään näin alkuun :)

Iloisin lämpöisin terveisin, palveluksessasi,

Katariina

Arkkitehti, sisustusliikkeen vetäjä, yrittäjä

p. 040 7203581 / Katariina

Asun Turussa, mutta palvelen koko maan laajuisesti etänä :) Soita minulle! 

Katariina, arkkitehti, sisustaja ja yrittäjä

 

 


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun