Bonjour! Puoti on uudistustauolla. Sisustusuunnitteluapu toimii ja voit ottaa minuun yhteyttä, niin päästään luomaan Sinulle ihanaa kotia, työpaikkaa, mökkiä tai liiketilaa <3 Teen myös tulevaisuuteen suuntautuvia ja voimaannuttavia valmennuksia niille, jotka ovat valmiita ottamaan ohjat käsiinsä ja puuttumaan oman hyvinvointinsa suuntaan positiivisesti! Sinussa on jo kaikki vastaukset. Minä vain autan Sinua pompauttamaan ne esille nautittaviksesi :) Provence Créations pyykkikristallituotanto on vauhdissa ja nyt voimme tarjota tätä ihanaa tuotetta jälleenmyyntiin laajemmin! Ota pian yhteyttä, jos tahdot mukaan myyjärinkiimme! p. 040 7203581 / Katariina

Kuvatunnelmia Ranskasta...

Tässä mininen kuvamatka vuosien varrelta Ranskaan ja Provenceen...lisää matkajuttuja löydät blogista Tervetuloa kyytiin :)

Allaoleva kuva: Sisäänkäynti Monsin pikkykylässä. Mons on rauhallinen, hiljainen ja lähes autoton pikkkukylä korkealla kukkuloilla. Siellä on raikas hyvä ilma ja mieltä tyynnyttävät maisemat aina Välimerelle saakka.

Monsin kylässä Provencessa on rauhallista ja raikasta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alla: Seillans, suihkulähde pikkukadulla kylään saavuttaessa...

Seillans, kylä vuorenrinteessä. Suihkulähde kylääntuloreitillä.

Pelargoniat kuuluvat pikkukylien katukuvaan. Niistä on iloa hauskan värin lisäksi myös hyttysten karkotuksessa!
Pelargoniat ikkunalla Provencen pikkukylässä

Sisempänä ja ylempänä Provencessa vietetään laventelin sadonkorjuujuhlia vuosittain, tässä kuva Valensolen laventelifestivaalien pikkukojuista. Tuoksu oli huumaava :)

Valensolessa on laventelifestivaalit joka kesä heinäkuussa
Takaisin alkuun