Bonjour! Puoti on uudistustauolla eikä käsittele verkkotilauksia tällä välillä. Jos jäit kaipaamaan jotain valikoimistani, otahan yhteyttä, niin katsotaan jos onnistuisin järjestämään postituksen :) Palvelen Sinua Provencessa B&B Mas Angelinassa sekä Bestis-muutosvalmennuksin sekä muutossisustussparraajana etänä. Teen myös kotikäyntejä Rivieralla/Provencessa sekä Suomessa. Provence Créations pyykkikristallituotanto saa tulta alleen ja pian voimme tarjota tätä ihanaa tuotetta myös jälleenmyyntiin laajemmin. Ota pian yhteyttä, jos tahdot mukaan myyjärinkiimme! p. 040 7203581 / Katariina

Kuvatunnelmia Ranskasta...

Tässä mininen kuvamatka vuosien varrelta Ranskaan ja Provenceen...lisää matkajuttuja löydät blogista Tervetuloa kyytiin :)

Allaoleva kuva: Sisäänkäynti Monsin pikkykylässä. Mons on rauhallinen, hiljainen ja lähes autoton pikkkukylä korkealla kukkuloilla. Siellä on raikas hyvä ilma ja mieltä tyynnyttävät maisemat aina Välimerelle saakka.

Monsin kylässä Provencessa on rauhallista ja raikasta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alla: Seillans, suihkulähde pikkukadulla kylään saavuttaessa...

Seillans, kylä vuorenrinteessä. Suihkulähde kylääntuloreitillä.

Pelargoniat kuuluvat pikkukylien katukuvaan. Niistä on iloa hauskan värin lisäksi myös hyttysten karkotuksessa!
Pelargoniat ikkunalla Provencen pikkukylässä

Sisempänä ja ylempänä Provencessa vietetään laventelin sadonkorjuujuhlia vuosittain, tässä kuva Valensolen laventelifestivaalien pikkukojuista. Tuoksu oli huumaava :)

Valensolessa on laventelifestivaalit joka kesä heinäkuussa
Takaisin alkuun