Bonjour, Huomio rakkaat asiakkaat, varasto käy pienellä kesäreissulla: tilaukset jotka saapuvat 3.-11.6. postitetaan 12.6. lähtien! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Koronavirus on nyt pandemia: Poikkeukselliset aukioloajat maaliskuussa toistaiseksi

Koronavirus, Poikkeukselliset aukioloajat Turun La Petite Provencessa maaliskuussa 2020

 

Rakkaat asiakkaat <3

Tilanne koronaviruksen vuoksi on saanut meidät päättämään, että pidämme kivijalkaliikkeemme avoinna vain sopimuksesta toistaiseksi. Vähennämme osaltamme tartuntariskiä vähentämällä suoria kontakteja.

Meillä on kotona suloinen nuori poika, jolla on kehitysvamman vuoksi poikkeuksellisen ahtaat ilmatiet. Tahdomme itsemme lisäksi suojella häntä, muita läheisiämme ja teitä myös, kaikki arvokkaat ihmiset ja teidän läheisenne. 

Verkkokaupasta näet suurimman osan valikoimastamme ja lisäämme sinne aktiivisesti tuotteita päivittäin oikein olan takaa, jotta valikoimamme vastaisi mahdollisimman hyvin kivijalkaliikeemme valikoimaa.

Jos tahdot tuotteet Turusta, voit tehdä verkosta tilauksen jolle voit valita veloituksettoman "nouto Turun liikkeestä" toimitusvaihtoehdoksi. Olemme sitten yhteydessä puolin ja toisin, jotta voit tulla noutamaan toivomiasi tuotteita sinulle sopivaan aikaan.

Teemme myös kotiinkuljetuksia 50€ ylittäville tilauksille Turun alueelle päivän-parin varausajalla ilman eri kustannuksia. Valitse tätäkin varten "nouto Turun liikkeestä", niin sovitaan kuljetusaika! 

Pahoittelemme tästä järjestelystä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Katsomme sen kuitenkin olevan meille kaikille parempi, kuin riski ikävästä viruksesta kenellekään <3

Pitäkäähän huolta itsestänne ja rakkaistanne, näin pidätte huolta myös muista :) 

Sinnikkäät taistelutahtoiset ja lämpöisät terveiset, 

Katariina

p. 040 7203581 katariina (at) lapetiteprovence.fi


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun