Bonjour, Huomio rakkaat asiakkaat, varasto käy pienellä kesäreissulla: tilaukset jotka saapuvat 3.-11.6. postitetaan 12.6. lähtien! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Tulossa vähäluminen talvi

Vitsit, tänne minä nyt sitten olen matkannut elämässäni, Provenceen.

La Petite Provence, Katariinan uusi elämä Provencessa Kuvassa minä vapaudesta huumaantuneena Finnlinesin laivalla Helsingistä Travemundeen. Auto ruumassa ja minä herkkuja ahmimassa laivan buffetissa. Ahdettuani pienen autoni tupasen täyteen kaikkea mahdollista ylijäämäruoista puutarhakoristeisiin, karistin kotipaikkakunnan pölyt renkaista ja suuntasin nokan kohti uutta elämää Ranskassa. 


Unelmani on käynyt toteen. Ihmeellistä.

Mutta, jotta tämä ei kuulostaisi liian kadehdittavalta, kerron teille, että tie tänne on ollut tuskainen, itse asiassa niin vaikea, että en olisi uskonut siitä koskaan selviäväni hengissä. 

Täällä nyt asun, ikkunaluukullisessa kivitalossa vanhan oliivitarhan keskellä, katsellen auringonnousuja ja -laskuja Välimeren ylle.

Tieni tähän kotiini on käynyt tuhansien hirvittävien mutkien kautta, vaikka ulkoisesti se ehkä toisaalta näyttäytyy hyvinkin suoraviivaiselta ja minä sen vuoksi jopa rohkealta.

Oikeasti olen ollut pelkoa ja epätoivoa täynnä vuosikaudet. Ette tahtoisi vaihtaa kanssani paikkoja. Olen vakuuttunut siitä. Uskokaa pois. 

Minua hävettää, miten helpolta elämäni näyttää ja miten näennäisen hyvin asiat ovat menneet monella tavalla ja elämäni näyttäytyy aivan liian hienona, jos katsoo pintaa: tätä taloa, tätä elämänmuutosta Suomesta Provenceen. 

Okei. 25-vuotinen avioliittoni kolmine lapsineen, koirineen, lomineen ja kakkosasuntoineen osoittautui valheeksi ja minä hyväuskoiseksi "hölmöksi". Tämän paljastuminen melkein rikkoi minut.

Nyt luon itseäni uudestaan, opettelen uusia askelia ja luottamusta heittäytymiseen.

Rakastan elämää vihdoin. 

Täällä Provencessa <3

Olen pystyssä. Olen elossa, hengitän ja meneillään on käsittämätön määrä innostavia uusia yhteistyöhankkeita ja projekteja, niin Suomessa kuin täällä Ranskassakin. Yksi näistä avaisi La Petite Provencen verkkokaupankin toteutuessaan <3 Katsotaan nyt, minne kaikki johtaa ja mitkä suunnitelmat toteutuvat ja miten ne vielä ehkä muuttuvat.

Kyllä meitä kannetaan, hyvät ystävät, kyllä kannetaan. Joka tapauksessa. 

Kiitollisena ja elämäninnossa, 

Katariina tervehtii ja lähettää lämpimiä ajatuksia teille kaikille <3

Ps. Jos kaipaat muutosta, identiteetin pohtimista ja tarvitsevasi jopa mahdollisesti sen vaihtamista ja uskoisit viihtyväsi viikon Provencen keväässä, otahan yhteyttä. Järjestän upeiden ystävieni kanssa täällä muutokseen varustautumisretriitin ihanissa provencelaisissa puitteissa teeman "Vihdoin vapaalle!" merkeissä. Kysy minulta lisää, jos innostuit <3
P. 040 7203581 / Katariina

 

 

 


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun