Bonjour, Huomio rakkaat asiakkaat, varasto käy pienellä kesäreissulla: tilaukset jotka saapuvat 3.-11.6. postitetaan 12.6. lähtien! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Retriittiä pukkaa - tule mukaani Provenceen rakas ystävä <3

Katariina Aura La Petite Provence Mas Angelina ja Provence Créative

Bonjour!

No nyt se alkaa! Emännöin ystäväni Annamari Lammassaaren kanssa Provencessa "retriittejä" nautiskellen siitä ihanasta, mitä Provencella, meidän kahden suomalaisnaisen nykyisellä kotiseudullamme, on sinulle antaa!

Tule kanssamme viettämään aikaa Provencen maaseudun syleilyyn ja näkemään sitä mistä me siellä pidämme eniten; elämästä nauttimisen elämänasenne, rustiikkinen charmi, herkulliset paikalliset ruoat ja juomat, pysähtyminen perusasioiden äärelle. 

Annamme sinulle retriitillä joustavan ja nautinnollisen ajan kokea vapauttasi, löytää itsestäsi jälleen sitä, mitä tahdot löytää, omia voimavarojasi ja muutoksen suuntaa. 

La Petite Provence retriitit Mas Angelina

Olemme käytettävissä keskusteluun ja mentorointiin. Kumpikin meistä on läpikäynyt elämän kriisejä ja suuria muutoksia. Minulla on valmentava ja lyhytterapeuttinenkin ote ja Annamarilla mentoroiva. 

Päiviimme retriitillä sisältyy rauhallista yhdessäoloa, rauhallista liikuntaa, pieniä mieltä avaavia harjoituksia ja piipahduksia meidän suosikkipaikkoihimme joista saatte elämyseväitä ja ajateltavaa kotiinviemisiksi. Minnekään ei ole kiire. Saat nauttia elämästä Provencessa. 

La Petite Provence retriitit Katariina Aura Mas Angelina


Huhtikuun loppuviikkoina on ensimmäinen mahdollisuus osallistua, seuraava kesäkuussa ja sitten marraskuussa. Kysypä minulta lisää, niin annan mielelläni sinulle lisätietoja!

Iloisin kevätaurinkoisin terveisin, 

Katariina p. 040 7203581

 

 


Tästä voit lähettää meille viestisi :)

Huomio, kommentit hyväksytetään ennen niiden julkaisemista

Takaisin alkuun