Bonjour, Tervetuloa Provencen keväisiin tunnelmiin! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Mas Angelina - lomavuokraus Provencessa

Nyt on ihana Mas Angelina tarjolla loma-asunnoksesi🥰

 


Mas Angelina on perinteinen provencelainen talo joka toimii lomakotina 6:lle aikuiselle mahtavissa maisemissa korkealla vuorenrinteellä Ranskan Rivieran yllä.

Mas Angelina Provencessa holiday rentalMas Angelina sijaitsee pienessä vuorenrinnekylässä nimeltä Speracedes. Kylää palvelee viihtyisä pieni lounasravintola Café de l'Union, jonne voit kävellä talolta. Lähikylistä ja kauempaakin löytyy sitten loputon valikoima lisätarjontaa niin ruokailuun kuin ajanviettoon muutenkin.

 

Mas Angelina villavuokraus Provencessa ja Ranskan RivierallaTalo käsittää 3mh, 2kph, 2wc sekä oleskelutilat alakerrassa, joka on täysin avoin: oh, k ja rh. Oleskelutilta aukeavat allasalueelle sekä kauaskantoisiin maisemiin aina Välimerelle ja Cannesiin saakka. Jokaisesta makuuhuoneesta samaten avautuu henkeäsalpaavan kauniit maisemat.
Pihaan mahtuu kaksi autoa aivan oven eteen kätevästi. 

Mas Angelina olohuoneesta


Talon puutarhasta löytyy yksityinen 5x11m uima-allas, joka on kesäaikaan käytettävissäsi. Pihassa keittiön edustalla käytössäsi on kaasugrilli sekä olohuoneessa takka. Talon sisätiloja viilentää ilmalämpöpumput kesäkuumilla. Ilmojen viilentyessä pumput lämmittävät. 

 Talo on rakennettu vanhaan oliivitarhaan ja sitä ympäröivätkin vanhat oliivipuut sekä välimerellinen eksoottinen puutarha jossa niin timjami, rosmariini kuin agaavet, sitruspuut sekä yucca-palmutkin luovat eteläistä tunnelmaansa. 

 Talo seisoo esi-Alppien eteläisessä vuorenrinteessä luonnonsuojelualueen reunalla. Talon puutarhasta löytyy suojainen paikka lähes kelillä kuin kelillä ihastuttavaan kahvi- tai lounashetkeen.

Cafe de l'Union Speracedes Mas Angelina lomavuokraus


Omaan pieneen suloiseen kyläämme on lyhyt kävelymatka rinnettä alas, sitten taas Cabriksen naapurikylään voit patikoida rinnettä ylös parin kilometrin matkan. Sinne kannattaa kavuta vaikka lounastamaan sen lukuisiin mukaviin ravintoloihin tai rosé-lasilliselle taikka kupposelle kahvia tunnelmallisen kyläaukion kahvilaan.

Autolla n. 20-30 min ajolla on ulottuvillasi uskomaton määrä toinen toistaan ihanampia yksilöllisiä ja mahtavan vanhoja pikkukyliä, lähdit mihin suuntaan tahansa seikkailemaan Mas Angelinasta!

Hyvältä tuoksuva Grassen kaupunki parfyymihistorioineen on 9km päässä ja sinne ajaa noin 15 minuutissa. 


Näkymä Mas Angelinan makuuhuoneesta

Mas Angelinassa voit viettää aikaa viikkovuokralla, joka vaihtelee sesongin mukaan. Vaihtoehtoisesti voit vierailla talolla B&B-vieraanani. 

Mas Angelinasta on n.30min ajomatka Cannesiin huvittelemaan ja Välimerelle vaikka polskimaan tai muuten vain tunnelmoimaan aaltojen äärelle, 45-60min Nizzaan ja lentokentälle, 5min palveluihin ja kävellen kylään. Noin tunnissa-puolessatoista olet myös upeilla laskettelurinteillä tai jopa tekemässä herkkuostoksiasi Italian puolella. Talorouvani odottaa osin vielä remonttejaan, joten sinne pääset nyt erityisen edullisilla viikkovuokrilla. Keittiö laitetaan kuntoon vielä tässä syksyllä. Vuokrahaarukka on n. 1495-2495€/vko riippuen sesongista ja vuokrat muuttuvat sen mukaan, miten remontit etenevät. Toki jo sovitut ja varatut lomaviikkojen hinnat aina pitävät paikkansa.Tunnelma Mas Angelinassa on rennon kodikas ja aito. Koska talo vielä osin odottelee ehostusta, joten ihan kaikki ei ole aivan tip top. Siitä saat iloa edullisempien viikkovuokrien muodossa 🙂Mas Angelinan oliivitarhassa järjestetään oliivin sadonkorjuutalkoita, keväisin ja syksyisin harvointi- ja metsänharvennustalkoita sekä muita hauskoja yhdessä puuhasteluja. Näihin paketteihin kuuluu talkooruokailu työpäivinä. Kysy näistä reippaasti Katariinalta, jos pidät yhdessä työskentelystä ja päivittäisestä hyötyliikunnasta ja tahtoisit liittyä seuraamme. Talkoolaiset majoittuvat edullisesti 2h huoneissa. 

Otahan yhteyttä ja kysele minulta lisää! Kerron oikein mielelläni talosta ja lähiseudusta ❤ Minulta saat vuokrauksen yhteydessä myös paikallistietoa jos tahdot vinkkejä oivallisiin ravintoloihin, visiittikohteisiin ja alueen ihaniin "salaisuuksiin" jne.


Retriitti-, valmennus- ja terapeuttiset palvelut Mas Angelinassa ja ympäristössä

Jos sinua kiinnostaa pienet privaattiretriitit, oman teeman mukaiset valmennukset, firman työhyvinvointireissut, suurempien ryhmien retriitit tai vaikka terapeuttiset viikot tai pitkät viikonloput Provencessa toipumassa kotielämäsi koettelemuksista, ota yhteyttä.

Minä ja monialaiset yhteistyökumppanini järjestämme sinulle niin räätälöityjä kuin valmiitakin ihania ja voimaannuttavia provencelaiskokemuksia, joista riittää käyttövoimaa pitkälle arkeesi ja uutta innostavaa ja tervehdyttävää suuntaa elämällesi!

Tarjolla on myös workalidays eli lomarupeamia, jolloin voit osallistua talon töihin kuten puutarhanhoitoon tai pieniin remonttitöihin ja täten saada majoituksesi alennettuun hintaan tai jopa täysin veloituksetta, riippuen osallistumisesi laajuudesta.

Yhdessä tekeminen ja hiljainenkin yhdessäolo on terapeuttista, joten tarjoan myös terapeuttista puuhastelun lomassa tapahtuvaa jakamista. Se voi olla hiljaa puuhastelua vierivierin, rupattelua tai syvempää keskustelua, kulloisenkin tarpeesi mukaan. Kysy tästä suoraan minulta, niin saat tarjouksen toivomallesi ajanjaksolle. 

Tulevat alustavat retriittiajankohdat sekä -teemat (jotka vielä saattavat muuntua, joten jos olet tietystä teemasta kiinnostunut, ota pikaisesti yhteyttä, niin lyödään lukkoon ajankohta ja teema!):

2024

17.-24.2. "Rohkeus etsiä aurinkoa - koska olet sen arvoinen" Nautitaan ilonpisaroista, Provencen talven auringosta ja luodaan hyvää oloa elämäämme talven keskellä. Ollaan itsellemme parhaita kavereita. 

16.-23.3. "Herään unesta olemaan itseni", toipuminen raskaasta parisuhteesta ja oman identiteetin löytämisen keinoja taideterapeuttisin, rentoutuksellisin ja arvopohdintojen keinoin, Neurosonic-divaanin psyykkisesti palauttava hoito on päivittäisenä apunamme.

20.-27.4. "Kevätherätys aisteille!" Keho ja mieli ovat yhtä. Otetaan kokonaisvaltaisesti siis ilo irti aisteistamme ja siitä mitä Provence tarjoaa moniulotteisesti elämästä ja olemisesta nauttimiseen. Hieman kevyttä liikuntaa, kaunista, maittavaa ja ravitsevaa ruokaa, ajatusmalleja ravistelevia helppoja harjoituksia - ja jotain alkaa tapahtua! 

14.-21.9. "Minä uskon, mitä minä sanon" Korjataan puhetta itselle vanhoista totutuista ja haitallisista tavoistamme moittia, arvostella ja jopa lytätä omaa itseämme. Oletko huomannut? On aika helliä ja tukea <3 Se tekee ihmeitä ja kantaa parempaan tulevaisuuteen! Pieniä muutoksia -> suuria tuloksia!

12.-19.10. "Ihana pieni tyttö!" Minä elän yhä itsessäni pienenä tyttönä, joka jäi kaipaamaan. Mitä juuri minä kaipaan ja miten saan pienen hätääntyneen tytön rauhoittumaan. Selvitellään varovasti ja hellästi sekä rauhoitellaan sitä pientä rakasta minää <3 

9.-16.11. "Kannattaa varoa, mitä toivoo, sillä se saattaa toteutua!" Tiedänkö olenko matkalla sinne, minne tahtoisin? Minne tahtoisin? Tiedänkö miten sinne päästään, pitääkö tietää koko reitti jos jotain tahtoo? Tahdonko turhia ja liikaa, kannattaako edes yrittää? Otetaan lusikka kauniiseen käteen, uudet suunnat ja askel kerrallaan. Saatat hämmästyä :) 

7.-14.12. "Hyggeillään ja pesäillään" Miten sisustan kotini ja elämäni niin, että elämässä on hyvä olla, että tuen tavoitteitani, arvojeni mukaista elämää ja kotini antaa minulle energiaa energiasyöppöyden sijaan. Tutustutaan omaan itseen ja yksilölliseen dopamiini-tavoitesisustamiseen, jotta kotisi ja elämäsi näyttää juuri sinulta. 


Neurosonic-divaani lisäpalveluna

Mas Angelinan vierailla on mahdollisuus nauttia talon varustuksiin kuuluvan Neurosonic-divaanin hellästä hoivasta ja rentoutuksesta 25-40€/kerta, riippuen hoito-ohjelman pituudesta. 
Neurosonic-hoidosta on monelle apua unen laadun parantamisessa, lihasjännitysten helpottamisessa, päänsäryn karkottamisessa sekä niin psyykkisessä kuin fyysisessäkin palautumisessa. 
Kauttani voit tilata kotiisi myös oman Neurosonic-laitteen, niin Suomeen kuin Ranskaankin <3 Ota yhteyttä ja kysy lisää! Mas Angelinan Bed & Breakfast -kalenteri

Pääsääntöisesti Mas Angelinan Bed and Breakfast toimii seuraavina aikoina kulloinkin voimassa olevin hinnoin.

Huhtikuu-juhannus
Lokakuu-joulu

Syksyllä 2023 hinta/yö on 75€/huone yhdelle hengelle ja kahdelle hengelle huone 90€/vrk. Tähän kuuluu perheaamiainen talonväen kanssa tai joustavasti, talon ja puutarhan sekä sesongin mukaan myös uima-altaan käyttö sekä keittiön käyttö omiin kokkauksiisi kera hyllyn jääkaapistamme :) 

Mas Angelinan villavuokrauskalenteri

Villavuokraus on mahdollista näiden aikojen väliaikoina sekä koulujen loma-aikoina eli yleensä Juhannuksesta syyskuun loppuun sekä vuoden alusta maaliskuun loppuun. Koko talon vuokrauksen hinta on 1495-2495€/viikko tätä kirjoitettaessa, syksyllä 2023, mutta pidätämme oikeuden muuttaa hintoja, joten saat ajankohtaisimman hinnan kysymällä. 

Ilmalämpöpumppujen ja nykyisen sähkön hinnan vuoksi sähkö laskutetaan erikseen oman kulutuksesi mukaan. Vuokraan sisältyy liinavaatteet sekä loppusiivous. 

Sähkönkulutus veloitetaan erikseen mikäli se ylittää tietyn perustason, johtuen tämänhetkisistä hurjista sähkön hinnoista. Näin voit pitää talon juuri sellaisen lämpöisenä tai sopivan viileänä joka sinulle sopii. 

Mas Angelina lomakoti Provencessa

Mas Angelinan varaus- ja maksupolitiikka

Kun olet päättänyt milloin tahtoisit saapua, ilmoita minulle, niin mahdollisuuksien mukaan varaan huoneen sinulle samantien jolloin tiedät, että on sen puoleen asia reilassa täällä päässä ja voit levollisesti hankkia lennot. Siinä yhteydessä pyydän maksamaan 30% varausmaksun ja loppusumman eräpäivä on sitten viikkoa ennen saapumistasi.
Jos sinulle myöhemmin tuleekin este ja joudut peruuttamaan tulosi ennen viimeistä eräpäivää, varausmaksu jää Mas Angelinalle, mutta emme luonnollisestikaan veloita loppusummaa tai palautamme jo maksamasi 70% majoituksesi hinnasta. Jos perut tulosi viimeisen eräpäivän maksun tekemisen jälkeen, emme enää palauta maksuja.
Toivottavasti nämä ehdot sopivat sinulle.
Maksun pyydämme suorittamaan pankkisiirrolla tai Mobile Payllä.

Mas Angelina lomavuokraus Provencessa


Mas Angelinan lisäpalvelut


Talo tarjoaa palveluna erilaisia valmiita elintarvike- ja napostelusettejä jotka voit tilata etukäteen Bed & Breakfast -asiakkaana talolle sinua odottelemaan. Jos tahdot, ja annat minulle ostoslistan, voin etukäteen myös esim. hankkia jääkaappiin sinulle toivomiasi elintarvikkeita yms. saapumistasi edeltävänä päivänä. Teemme tämän pientä korvausta vastaan joka on 10% ostosten loppusummasta eli esim. 50€ ostoksista 5€.

Mas Angelina holiday rental in Provence

Suosittelen kysymään mahdollisia joustavia aikoja ilmoitettujen kausienkin ulkopuolelta suoraan minulta, kuten myös pidemmille ajanjaksoille tarjousta, sillä pyrin kyllä järjestämään asiat niin, että saat onnistuneen loman toivomaasi ajankohtaan ja kaikille mukavana pakettina <3 

Teemalomat Mas Angelinassa ja lähiseudulla

Mas Angelina tarjoaa puitteet myös provencelaisen joulunviettoon. Talo opastaa Provencen jouluperinteisiin ja neuvoo ovelat herkut ja niille kivoja ja elämyksellisiä ostopaikkoja, parhaat joulumarkkinat, aromikkaat joulujuomat ja puuhastelut pyhäpäiviksi yms. 

Joinain vuosina järjestämme Mas Angelinassa ja ympäristössä myös joulun jakamista muiden seuraa kaipaavien kanssa yhdessä. Keräämme vaihtelua kaipaavia yhteen ja järjestämme Provencelaisen joulunvieton kimpassa joko Mas Angelinassa tai tarpeen mukaan vähän laajemmissa puitteissa. 

Mielenkiintoisia vuosittaisia tapahtumia seudulla ovat esimerkiksi:

Tryffelimarkkinat alkuvuodesta lähiseudun upeassa kartanomiljöössä Michelin-kokkien herkkuja maistellessa tai tunnetuissa provencelaiskylissä, fantastiset joulumarkkinat, sitruunafestivaalit helmikuussa, Kastanjafestivaalit, vaateloppuunmyynnit, Mimosafestivaalit ja kukkivat mimosametsät kevättalvella, runsaat kirpputorit ja antiikkimarkkinat ympäri maaseutua, ilotulituskisat Cannesissa loppukesästä ja tietenkin ne maailmankuulut Cannesin filmifestivaalit toukokuussa ja Provencen laventelipellot keskellä kesää jne. Tapahtumia löytyy lähes viikolle kuin viikolle <3 

Jos jokin tapahtuma kiinnostaa sinua erityisesti, kysäisepä minulta lisätietoa, niin saat lomasi ajoitettua kivasti suosikkiteemasi mukaan oikeaan ajankohtaan! Autan mielelläni järjestelyissänne. 

Lämpöisin Provencen terveisin,

Katariina Aura Mas Angelinan emäntä

Katariina :)

Elämänvalmentajasi ja paikallinen ystäväsi Provencessa <3 
p. 040 7203581

Huom! Kaikki tiedot sekä hinnat, kuvat ja päivämäärät tällä sivulla ovat sitoumuksetta. Saat ajankohtaisimmat tiedot suoraan Katariinalta. Tämän sivun tarjoama kurkistus Mas Angelinan tarjontaan on lähinnä suuntaa antava. Kiitos ymmärryksestäsi! Takaisin alkuun