Bonjour, Tervetuloa Provencen keväisiin tunnelmiin! Otahan reippaasti yhteyttä kun sinulle tulee kysyttävää. Autan oikein mielelläni sinua <3 Lämpimin terveisin, Katariina

Vihdoinkin vapaalle! -muutosretriitti Provencessa huhti-toukokuussa 2023 5 päivää

 

Lähde kanssamme Provencen ihastuttavaan ja energisoivaan kevääseen tankkaamaan rohkeutta elämäsi muutokseen!

Olemme kaksi muutosmentoriasi, Annamari ja Katariina, Provencen siskosi ja ohjaamme sinua viiden päivän ajan kohtaamaan ja johtamaan oman elämäsi muutosta omaksi onneksesi, hyödyksesi ja kohti toivomaasi tulevaisuutta. 

Pohdimme yhdessä ja yksilötapaamisissa mentorin kanssa identiteettiä, kiinnekohtiasi, tavoitteitasi ja voimavarojasi, teemme päivittäisiä harjoituksia.

Annamme sinulle retriitiltä elämän evääksi työkalupakin, jonka avulla voit jatkaa matkaasi uudesta voimaa saaden ja itseesi sekä tulevaisuuteesi uskoen. 

 

Retriitti Provencessa Katariinan ja Annamarin kanssa

Retriitin pääasian eli harjoitusten ja sessioitten lisäksi nautimme kevään auringosta, Provencen upeista maisemista, pikkukylien leppoisasta elämänmenosta, herkullisista paikallisista ateroista, rauhasta, maaseutukävelyistä, luovuudestamme ja samanhenkisestä pienryhmästä uutta avaavia kokemuksia jakaen. 

Retriittiimme mahtuu 6-8 muutosvaiheessa tai muutosta kaipaavaa reipasta naista jotka ovat halukkaita hieman haastamaan itseään mutta samalla nauttimaan elämästään ja ottamaan rohkeita askelia hyvinvointinsa vuoksi. 

Majoitumme keskelle mitä ihaninta Provencen maaseutua, pikkukylien ympäröimään omaan rauhaan boutique-tyyppiseen kauniiseen maalaishotelliin, jossa saamme nauttia niin ihanista aterioista, ryhmän annista ja sulatellakin jo opittua. 

Teemme meidän kahden provencelaistuneen sisarenne opastamina matkaa itseen, identiteettiisi ja silloin tällöin myös pikkuretkiä lähiseudun keskiaikaisiin kyliin sekä luontoon ja vaikka kirpputoreille. 

Tule mukaan! Soita minulle, niin jutellaan alustavasti ja punnitaan yhdessä olisiko retriittimme juuri sinua palveleva tapa käsitellä muutostasi. 

Tarkemmat hinta- ja ajankohtatiedot saamme julkaisuun tuota pikaa :)

Katariina muutosretriitti Provencessa         

Katariina Le Bihan - Aura p. 040 7203581 <3
Muutosmentori ja erovalmentaja

Ratkaisukeskeinen life coach
Ohjaan sinua mielelläni myös vapauttavien taideterapeuttisten sekä  menetelmien avulla 

Ps. Jos olet keskellä kriisiä, traumasi on edelleen vahva tai muusta syystä et ole nyt valmis lähtemään retriitille, mutta tahtoisit valmennusta tai lyhytterapiaa minulta missä tahansa elämäntilanteessa, otahan rohkeasti yhteyttä. Autan sinua oikein mielelläni myös esim. etänä! 

Takaisin alkuun