Bonjour! Puoti on uudistustauolla eikä käsittele verkkotilauksia tällä välillä. Jos jäit kaipaamaan jotain valikoimistani, otahan yhteyttä, niin katsotaan jos onnistuisin järjestämään postituksen :) Palvelen Sinua Provencessa B&B Mas Angelinassa sekä Bestis-muutosvalmennuksin sekä muutossisustussparraajana etänä. Teen myös kotikäyntejä Rivieralla/Provencessa sekä Suomessa. Provence Créations pyykkikristallituotanto saa tulta alleen ja pian voimme tarjota tätä ihanaa tuotetta myös jälleenmyyntiin laajemmin. Ota pian yhteyttä, jos tahdot mukaan myyjärinkiimme! p. 040 7203581 / Katariina

Sisustussuunnittelu Provence Créative / Katariina Le Bihan

Olen Tampereen teknillisestä korkeakoulusta valmistunut arkkitehti sekä myös sisustussuunnittelukurssitettu Helsinki Design Schoolissa. 

Autan Sinua sisustuspulmissasi niin Suomessa, kuin Ranskan Rivieralla ja Provencessakin. 

Mukaudun moneen tyyliin, aina asiakkaan mieltymysten mukaan niin mimimalistisesta ranskalaisromantiikkaan ja kaikkeen siltä väliltä. Itse rakastan sisustaa kotejani kierrätys-moderni-hupsuttelu -tyyliin ekletistisesti eli kaikkea vapaasti yhdistellen, tyylisuunnista piittaamatta. Tavoitteena on kuitenkin aina miellyttävä ja positiivinen tila jossa ihminen tuntee olonsa hyväksi ja saa ladata akkujaan. Raikkautta, rakkautta ja juurevuutta sekä asukkaiden omia piirteitä = hyvä koti. 

Asun niin Ranskan Rivieralla kuin Suomessakin, hyppien kahden maan väliä. Palvelen myös etänä aina kun mahdollista, tehtävästä riippuen. 

Ensimmäinen juttelukerta kanssani on ilmainen ja mahdolliset siinä jakamani neuvot ja ideat ovat Sinulle myös veloituksettomia. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Annan mielelläni tarjouksen toivomastasi suunnittelukokonaisuudesta, oli se sitten pieni tai suurempi. 

Liitän, niin tahtoessasi, sisustussuunnitteluun myös valmentavaa otetta omien tavoitteidesi mukaan: elämänmuutos tai sen toive, uusi elämänvaihe, itsen etsiminen, ilon lisääminen, rauhoittuminen jne. Kerrohan toiveistasi, niin lähdetään siitä liikkeelle! 

Sisustusbestiksesi,

Katariina / Provence Créative

p. 040 7203581 Olen myös WhatsAppissa! 
Turku - Speracedes - Nizza - Cannes...

Takaisin alkuun